marți, 4 februarie 2014



Sfaturi de la ROMATSA şi STS


     În urma anchetei a cărei finalizare a durat mai puţin decât găsirea avionului prabuşit în Munţii Apuseni, ROMATSA şi STS ne dau câteva sfaturi:

    1. Dacă cumva avionul în care sunteţi se prăbuşeşte, muriţi naibii în accident nu după 7 ore. 
    2. În cazul nefericit în care supravieţuieşte unul sau mai mulţi pasageri care n-au stat acasă şi se plimbă cu avionul, daţi voi foc la avion ca să vedem vizual cu ochii unde aţi distrus pădurea., ca să scapaţi mai uşor, şi noi la fel.
    3. În nici un caz nu sunaţi pe cineva, pt. că o să creaţi confuzie la nivel naţional, şi nu ne permitem asta într-un an cu alegeri.
    4. Dacă scăpaţi, recunoaşteţi orice debităm noi, faceţi pe proştii şi nu mai declaraţi că aţi dat coordonatele de pe GPS! De exemplu puteţi spune că aţi spus ora, data sau câte mesaje necitite aveaţi.
    5. Radarele noatre funcţionează, şi e clar că dacă dispăreţi de pe ele voi sunteţi vinovaţi. 
   6. Noi avem întotdeauna dreptate, şi atunci când spunem clar că nu aţi sunat la 112 şi dupa 1 minut vă acuzăm că aţi trimis ora şi data de fapt.
    7. Totodată rugăm populaţia să nu mai râdă de preşedinte şi de noi, cei de la STS, când declarăm că noi localizăm doar telefoanele fixe! Doar de asta avem carte de telefon!
    8. Cercetătorii britanici au demonstrat că raza unui cerc este egală cu latura unui dreptunghi, deci Chiper n-a greşit când a dat aria sferei. Vă rugăm ca înainte de zbor să citiţi un manual de geografie plană, asta dacă vreţi să planaţi şi apoi să picaţi, pt. a putea da ora exactă mai repede.

    Acest decalog are putere de lege şi se aplică de acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu