marți, 25 februarie 2014

 

 

România, o ţară de tâmpiţi


        Da, suntem o ţară de tâmpiţi, de idioţi, de hoţi, de laşi.
       De ce? Păi e simplu! Pt. că mergem ca vitele la vot şi votăm! Puţinii care au mers la vot şi şi-au anulat votul au respectul meu. Până şi cei ce nu s-au dus. Mergem şi votăm liste, partide, alianţe.... Care după o perioadă dispar, se mută "aleşii" de la un partid la altul, doar unul rămâne cum a fost, al ungurilor.
       În mod normal acum ar trebui să fie alegeri anticipate, nu formarea unei noi puteri! Aproape 8 milioane de români au votat o alianţă, nu un partid!! Cum această alianţă s-a destrămat normal ar fi ca să avem alegeri urgent. Dar ce-i normal în România? Poate e normal doar exodul celor cu creier. 
       Cum-necum, ungurii ajung din nou la guvernare şi vor, din nou, Ministerul Culturii, al Sănătăţii....
       Al CULTURII!!!!! Mă doare când văd cum niste români se vând ungurilor, în ţara noastră, pentru nişte voturi, pt. o susţinere! Mai mare palmă dată românilor nu există decât un ungur ministru al culturii în România!
      De ce nu iese lumea în stradă acum? Să le reamintească gunoaielor de la Guvern că au datoria de a respecta votul românilor, care n-a fost dat unui partid, deci a devenit nul! De ce aşteptăm zeci de ani, câte trei generaţii ca să facem ceva şi pt. noi?
        Ne merităm soarta, merităm să înghiţim tot căcatul ce-l primim zilnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu