joi, 23 ianuarie 2014

Stroe, un relaxat?

    Radu Stroe şi-a dat demisia "de onoare"! Care onoare? Are el onoare? Pai la ce relaxat a fost până azi dimineaţă când i sa luat jucăria, la ce tâmpenii a debitat zâmbind mă mir ca nu a fost dat afară şi din partid, care o fi el. Aaaaa, ştiu, e vorba de acel partid a cărui lider declara ieri că nu se poate substitui partidului şi să-l schimbe pe Stroe pt. "regretul că acest incident s-a întâmplat în timpul mandatului său", dar acum DOUĂ LUNI acest lider s-a substituit partidului şi a schimbat ministrul culturii când a făcut o declaraţie aiurea (eu sunt de acord cu ce a declarat, dar totuşi, ca ministru, trebuie să ştii ce să spui şi cui). Acest lider, Crin Antonescu, care crede că toţi românii avem ALZHEIMER precum oamenii lui, se gândeşte să ajungă Preşedintele României!!!!
Cum naiba să-l mai voteze poporul? Ok, cei ce pot fi cumpăraţi cu un kg de zahar şi un litru de ulei o să-l voteze, dar restul? Vă daţi seama unde ajungem cu Antonescu preşedinte şi Ponta prim-ministru? N-am crezut că o să ajung să plâng după duo-ul Băsescu-Boc!!
     În scurtul discurs de adio Stroe a făcut pe victima, menţionând că nu e un om relaxat, că nu era treaba lui.... Păi conform legii, pe care taman el n-o cunoaşte, ministrul MAI e şeful celulei de criză. Totuşi, n-a fost nici o celulă, erau doar 6 inşi la minister, câţi sunt tot timpul. Acum îşi ia concediu, dar în două luni o să-l vedem din nou într-o funcţie de supt bani, sunt sigur. Asta este, poate să ne sugă? O s-o facă!
    După Stroe a venit Ponta, cu un discurs copy-paste! I-a plâns de milă şi ne-a anunţat că..... Liviu Dragnea, vicepremierul despre care nimeni nu ştie ce face în afară problemelor de partid, o să fie interimar!! Adică am scăpat de dracu dar am dat de tac'su!! Trist!!
    Acum Stroe e relaxat, şi cred că aşa rămâne, pt. că Parchetul n-o să-i pomenească numele în ancheta care, oricum, o să demonstreze că de vină au fost ceaţa, muntele, zăpada, brazii, pilotul şi medicul stagiar! Şi de ce n-ar fi relaxat? Credeţi că el din acel salariu trăieşte? Eu nu cred! La partid vin "donaţii", acţiunile firmelor care-s pe numele rudelor merg strună, doar fac afaceri cu statul, care dacă n-are bani mai bagă o taxă, un impozit, că este loc, de când e Ponta prim-ministru numai vreo 30 de noi taxe au apărut.
    Oricum, în această seară o să beau două pahare de vin, în speranţa că în cazul acestui cinic Stroe, fost ministru relaxat, lucrurile nu se vor opri doar după ce o să fie şi condamnat penal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu